Disciplines

Hieronder vindt u een overzicht van de disciplines die BRAM FOTOGRAFIE u zoal kan bieden:

Sportvisserij fotografie

Onder deze specialisatie vallen alle disciplines binnen de sportvisserij. Tevens zaken rondom het vissen zoals natuur, reizen en avontuur ('sportvis momenten').

Naast deze specialisatie in opdracht beschikt BRAM FOTOGRAFIE over een eigen beeldbank bestemd voor de sportvisserij, genaamd: SPORTFISH MOMENTS. De foto's uit deze beeldbank kunnen interessant zijn voor bedrijven, reisorganisaties en magazines gerelateerd aan de sportvisserij maar daarnaast tevens voor organisaties waarbij de natuur een rol speelt in hun activiteiten.

Reisfotografie

In vergelijking met vroeger reizen mensen vaker en verder. Men gaat over de hele wereld op vakantie. Reisfotografie geeft deze mensen de mogelijkheid van te voren een indruk te krijgen van het land in kwestie. Reisorganisaties en magazines maken gebruik van onze diensten om voor hun klanten een zo goed mogelijk beeld te scheppen van de cultuur, de mensen, de voorzieningen, etc. Dit alles helpt mensen bij hun beslissing met betrekking tot hun vakantie of reis.

Bedrijfsfotografie

Naar de klant toe is het belangrijk om uw bedrijf zo goed mogelijk te presenteren en uw activiteiten optimaal onder de aandacht te brengen. BRAM FOTOGRAFIE verstaat de kunst door middel van enkele foto's een beeld te schetsen waaruit de expertise en de sfeer van uw onderneming naar voren komt.

Stap voor stap leggen we een zo realistisch mogelijk beeld vast betreffende uw bedrijf en/of diensten en producten, waardoor een zo compleet en duidelijk mogelijk beeld ontstaat bij uw potentiële klanten.

Product fotografie

BRAM FOTOGRAFIE staat ook garant voor productfotografie, waarbij we foto's verzorgen voor voor zaken als catalogi en websites. We beschikken over een eigen fotostudio waarmee we uw producten optimaal in beeld kunnen brengen.

Overige diensten

U kunt ook bij ons terecht voor:

Bent u geïnteresseerd in BRAM FOTOGRAFIE en wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. We staan u graag te woord.

Bram Bokkers / BRAM FOTOGRAFIE